Vanlige spørsmål

Kjøp

Returnere

Generelt

Teknisk

Sikkerhetskoden er en sikkerhetsfunksjon som brukes av Visa, MasterCard, Discover og American Express. Ved å oppgi denne når du bestiller, beskytter du kontoen din mot svindel, og i tillegg gir du oss et ytterligere bevis på at bestillingen din er gyldig

Hvis du har ett Visa-, MasterCard- eller Discover-kort finner sikkerhetskoden som et tresifret tall på baksiden av kortet, vanligvis til høyre i signaturfeltet.  Kunder med American Express må se etter et firesifret nummer på forsiden av kortet. Noe avhengig av korttypen, bør nummeret finnes i liten skrift over kredittkortets hovednummer.

Ved direktekjøp har kunden anledning til å returnere radioen innen 30 dager og få pengene tilbakebetalt, uansett grunn. Denne tilbakebetalingen dekker imidlertid ikke det opprinnelige fraktbeløpet.

Hvis du vil returnere en radio til oss (for reparasjon, utskifting eller tilbakebetaling), ber vi deg først kontakte oss for å få instruksjoner. Du kan ringe oss på 800 15 855, ma-fre fra 09:00 til 17:00 eller sende epost til mail@tivoliaudio.no
Advarsel: Hvis du sender et produkt tilbake til oss uten først å ha mottatt instruksjoner per epost, fraskriver Tivoli Audio seg alt ansvar hvis produktet blir skadet eller blir borte. Alt tilbehør som fulgte med da du kjøpte Tivoli Audio-produktet, må returneres hvis du vil unngå å betale for nytt tilbehør som erstatter det tilbehøret du ikke har returnert.

DAB/DAB+ (Digital Audio Broadcasting) brukes i mange land i Europa og Asia. I USA brukes i stedet et lignende system, HD-radio.

Tivoli Audio-produktene har 2 års garanti mot defekter i materiale og utførelse. Kontakt forhandleren der du kjøpte produktet, ved behov for garantiservice eller reparasjon.

Nei, vi anbefaler ikke bruk av PAL og PAL+-batterier fra andre leverandører. Tivolis batteri er spesiallaget for PAL/iPAL/PAL BT og PAL+/PAL+BT basert på omfattende testing. Vi kan ikke garantere at tilbehør fra andre leverandører er trygt og kompatibelt. Skader forårsaket av bruk av produkter fra andre leverandører dekkes ikke av garantien. Godkjente PAL-batterier selges bare av Tivoli Audio direkte og gjennom våre godkjente forhandlere.

Strømforsyningen eller den innebygde transformatoren er tilpasset det aktuelle landet. På modeller med digital klokke (f.eks. SongBook og iSongBook), brukes det et 24-timersformat i stedet for 12-timersformatet folk er vant til i USA. På modeller med digital mottaker (f.eks. SongBook og iSongBook), er mottakerens avbetoning innstilt for landet radioen skal brukes i. Og sist, men ikke minst, må alle modeller oppfylle sikkerhets- og miljøstandardene som gjelder i de ulike landene.

Regelmessig støvtørking er normalt tilstrekkelig. Hvis du må bruke polermiddel, anbefaler vi små mengder av et flytende middel. Polermidler på sprayflaske anbefales ikke. Kabinettet er laget av naturtre og vil derfor få en mørkere farge etter hvert som tiden går.

De fleste av bordradioene våre er utstyrt med den samme analoge mottakeren, så det er liten forskjell på dem. SongBook og iSongBook har digital mottaker av felles type. Begge typer har ypperlige mottaksegenskaper. Valget mellom dem bør avgjøres av hvilke funksjoner du ønsker deg.

Kontaktene er på 3,5 mm (også kjent som minijack, 1/8 inch), ministereostørrelse.

Du kan bruke stereohodetelefoner til alle radioene våre, alle våre radioer har stereo lyd ut av stereoutgangen. De er utstyrt med en standardkontakt på 3,5 mm. Du kan kontrollere om hodetelefonene dine er av stereotypen ved å telle ringene rundt pluggspissen: To ringer betyr stereo. Hodetelefoner med en impedans på 32 ohm passer best til radioene våre.

Spilletiden avhenger av to faktorer:

  1. Hvor høy lyden er. (Jo høyere volum, jo kortere tid.)
  2. Hvor stor batterikapasiteten er. Som nevnt ovenfor under samme spørsmål varer et batteri med høy mAh-spesifikasjon lenger enn et med lavere spesifikasjon. (Et batteri på 2400 mAh varer lenger enn ett på 1800 mAh når batteriene brukes med samme voluminnstilling.)

Radioene våre er ikke beregnet på inngrep fra brukeren. Modifisering av radioen slik at den avviker fra den opprinnelige konstruksjonen, vil gjøre garantien ugyldig og endre produktets ytelse. 

Vi selger heller ikke reparasjonshåndbøker, noe som henger sammen våre garantiretningslinjer. Hvis vi ikke kan reparere produktet, erstatter vi det med et nytt (under forutsetning av at det er kjøpt hos oss eller en godkjent Tivoli Audio-forhandler). 

Hvis du opplever problemer med radioen din, ber vi deg kontakte oss.

Du kan koble en iPod, MP3-spiller eller annen bærbar lydenhet til radioen via en ministereo-til-ministereo-kabel med en plugg på 1,8 tommer (3,5 mm). Du gjør dette ved å koble den ene enden av kabelen til hodetelefonkontakten på walkman-, MP3- eller CD-spilleren og den andre enden til AUX-inngangen på radioen. 

På PAL og enkelte andre modeller er det ingen AUX-bryter. På disse radioene veksles lydkilden når du fysisk setter pluggen inn i "AUX"-inngangen på baksiden av radioen for å lytte til den bærbare enheten. Dette kutter signalet fra mottakeren til høyttaleren og lar deg spille av lyden på den tilkoblede enheten, uansett hvilket bånd radioen er innstilt på. Når du vil høre på radio igjen, kobler du fra enheten på baksiden av radioen.

Spesifikasjoner alene kan ikke fortelle hvordan et lydprodukt klinger. Den beste måten å finne ut om du liker lyden i radioene våre, og om de kan motta stasjonene du ønsker å lytte til, er å prøve dem. Ved direktekjøp har du 30 dager på deg til å returnere radioen og få pengene tilbakebetalt, uansett grunn.

Ja, Model Subwoofer har sin egen strømforsyning, og hvis radioen slås av først, vil Model Subwoofer gjengi lyden av radiokretsene som slås av. Du løser dette ved helt enkelt å slå av Model Subwoofer før du slår av radioen.

Ja, men bare aktive stereohøyttalere kan kobles til radioens hodetelefonutgang. (Slike kalles ofte "multimediehøyttalere".)

Model Subwoofer er konstruert og lydtilpasset for bruk sammen med utvalgte Tivoli-modeller. En annen bruk enn den som var formålet med konstruksjonen, kan gi dårlig ytelse og kan også gjøre garantien ugyldig.

PAL+ er PAL+BT er værbestandige så de kan godt brukes i baderommet, men de er ikke vanntette og kan ikke tas med i dusjen. Våre trekabinetter og høyttalerelementer kan over tid skades i fuktige omgivelser og bør derfor ikke brukes i baderom i lengre tid.