PAL+ BT kr 2 499

Bluetooth streaming / DAB+ mottak / FM mottak / AUX-inngang / Alarmklokke / Fjernbetjening / Sprutsikker

PAL+ BT

PAL+BT er den nye modellen i en serie av testvinnere i PAL familien og denne radioen har blitt kåret Lyd & Bildes Årets Beste Radio! Vi har tatt den vanvittig populære PAL radioen og bygget den om til en fremtidssikret radio med en følsom DAB/DAB+/FM RDS digital tuner, nå med trådløse Bluetooth teknologi. Hva vi har laget er kort oppsummert; en av de beste bærbare radioer som er produsert.


Velg ett tilbehør

Carry Bag - PAL+
kr 499
Legg til
Velg en farge
Gratis frakt
For alle bestillinger over Kr. 999,-
2 til 5 dager leveringstid
Ved bestilling før kl 1300.
30 dagers prøvetid
Angrer? Send tilbake
2 års garanti
Risikofritt kjøp!

Om dette produktet

PAL+BT er den nye modellen i en serie av testvinnere i PAL familien. Hvis du tar en radio i den vanvittig populære PAL serien, gjør den fremtidssikret med en følsom DAB/DAB+/FM RDS digital tuner samt den trådløse Bluetooth teknologien, hva får du da? Kort oppsummert; en av de beste bærbare radioer som er produsert.

PAL+ Bluetooth er liten nok til å ta med seg, men spiller allikevel høyt og leverer overraskende stor lyd via et to og et halv toms (6,35cm) høyttalerelement. Med trådløs Bluetooth teknologi kan du streame favorittmusikken fra telefon, PC eller nettbrett på enkleste måte. Ja, selv gammeldags utstyr med ledning kan koples til via egen inngang, og selvfølgelig har den hodetelefonutgang også. Det oppladbare NiMH batteriet varer i timevis, og den innebygde laderen starter batteriopplading hver gang man kopler til strømkabelen. Og siden den er værbestandig er det ingen grunn til å la PAL Bluetooth være igjen hjemme.

Et kontrollhjul på toppen av radioen styrer av/på, volum, kilde og søking, mens du finner 5 knapper for forhåndsinnstilte stasjoner for hvert frekvensbånd på fronten. Med den komplett utstyrte fjernkontrollen kan du justere og stille inn tonekontrollene, lys og alarm funksjoner. Klokken stiller seg automatisk via DAB eller FM RDS.

Direkte radio eller streaming
Kos deg med PAL+BTs fabelaktige DAB/DAB+/FM radio eller stream musikk fra iTunes, Spotify, Tidal, TuneIn eller podcast fra en hvilken som helst Bluetooth kilde.