Musikk på hytta – En guide fra Tivoli Audio

Ut på tur, aldri sur - når du har en radio!

Radio har en helt spesiell plass blant alle påsketradisjonene vi har i Norge. I påskeferien er det flest radiolyttere, mer enn i de andre høytidene. Dette er i følge TNS Gallup sin undersøkelse, 'Radiolytting i Påsken'. Påskenøtter, krim, musikk og Påskelabyrinten var stikkord som mange av de intervjuede forbandt med Påsken. Med DAB+, 12V tilkobling, oppladbare batterier på flere av våre radioer og dekkende DAB+ nett så kan du nyte alt som Påskeradio har å by på, om du er til fjells eller i byen.

Tivoli Audio lager kompakte, vellydende og pålitelige produkter som gir deg god lyd ute, i små og i store rom. Våre modeller gir muligheter til å avspille din egen musikk via Bluetooth eller gjengi dine favoritte DAB+ kanaler. 

Nå sendes det meste av Norsk radio på DAB+ og siden norske FM sendere om noen år skal slukkes, er det ingen grunn til å vente! Med denne oversikten ønsker vi å hjelpe deg til å velge en fremtidssikker og lekker radio til hytta, båten og fjell- og skiturer! For både spennende påskenøtter og svale sommerkvelder!

Her er en oversikt av våre anbefalte hytteradioer:

På hytta er det greitt å ha en kompakt og bærbar radio som kan brukes både ute og inne. En radio som du lett kan ta med hjem igjen etter ferien eller langhelgen.


PAL+BT FM/DAB/DAB+ er en mellomstor radio, med stor og fyldig lyd. Bærbar og lett som den er, passer den godt i båten, på hytta eller på tur! Denne radioen kommer i fire fine farger og har en Blåtann modul som gjør at du kan streame din favorittmusikk fra din smarttelefon eller nettbrett. Til denne modellen har vi også lagd en bæreveske som gjør det enda lettere å høre på din favorittmusikk mens du er ut på tur. Du kan finne bærevesken hos din nærmeste forhandler.

Våre bærbare radioer egner seg godt for bruk både ute og inne. De er designet slik at vannsprut holdes ute og sanden fra badestranden ikke kommer inn overalt.


Music System Three+ har alt du behøver for å gi deg den beste lydopplevelsen med to stereohøyttalere og equalizer du kan stille inn selv. Her kan du streame musikken din og høre på radio på hytta, om du vil avslappe eller ha en flott fest. Selv for deg som ikke har strøm tilgjengelig vil et fulladet batteri gi deg Bluetooth eller DAB/DAB+ gledelse i opptil 20 timer, avhengig av bruk.

-Ved hjelp av vår Remote App kan du også betjene dette systemet, veksle mellom radiofunksjonene og Bluetooth, skifte equalizer innstillingene, betjene volum osv.

Albergo+ FM/DAB+/Bluetooth er den digitale utgaven av vår kjente Model One. Det er en fremtidssikret og lekker radio som byr på flott lyd fra en kompakt liten radio. Enten du streamer via Bluetooth eller hører på DAB/DAB+ radio vil du få en varm og musikalsk lyd som fyller et helt rom. I tilleg kan du velge mellom forskjellige kabinetter for å skape din egen, originale Tivoli Radio.


Dette er en stasjonær radio som du kan koble en ekstrahøyttaler til. Ekstrahøyttaleren har en 4,4 meter lang kabel som kobles til radioen. Slik kan du selv bestemme hvor lyden kommer fra og hvordan lyden oppleves i rommet.

De fleste av produktene våre har 12 volts inngang, og dermed er det også mulig å bruke støpselet til hytta eller båtens 12 volts sigarettenner eller 2 pluggs tilkobling. Med unntak av Music System 1,2 og + og BlueCon kan hele vår PAL(+) serie, Model One, Two & Three, Model 10+ og The Connector  kobles til en 12v forsyning. 

Siden vi ikke produserer sigarettenner adaptere er det viktig å merke seg at vi ikke kan holdes ansvarlige for eventuell skade på våre produkter når de anvendes feil eller skade oppstår med andre leverandørers adaptere. Merk dessuten at varierende spenning kan være skadelig for din Tivoli Audio radio. For lav spenning over lengre tid kan ødelegge din radio. Derfor anbefaler vi deg til å spørre din nærmeste forhandler om råd, og hvilke tilbehør som passer best til ditt bruk. 

I standby-modus møter alle våre radioer europastandarden på nivå 5. Til og med på lavt lydnivå kan du få mye lyd med lite strømforbruk. På Radio.no sitt dekningskart kan du se dekningen til det nasjonale DAB-nettet, som nå ligger på 95%, her kan du sjekke om din hytte ligger i et godt mottaksområde.