Music System Three+ kr 3 499

Bluetooth streaming / DAB+ mottak / FM mottak / AUX-inngang / Alarmklokke / Fjernbetjening / Sprutsikker / Stereo

Music System Three+

Music System Three+ leverer bærbar lyd du neppe har hørt maken til. I full stereo, og med fullverdig gjengivelse av hele frekvensområdet, dette er et musikkanlegg som har alt!


Velg en farge
Velg ett kabinett
Totalt
Gratis frakt
For alle bestillinger over Kr. 999,-
2 til 5 dager leveringstid
Ved bestilling før kl 1300.
30 dagers prøvetid
Angrer? Send tilbake
2 års garanti
Risikofritt kjøp!

Om dette produktet

Music System Three+ leverer bærbar lyd du neppe har hørt maken til. I full stereo, og med fullverdig gjengivelse av hele frekvensområdet, dette er et musikkanlegg som har alt.

Tivoli Audio PAL var den første bærbare radioen som ga deg skikkelig lyd i et virkelig kompakt og lekkert design. Den neste generasjon Tivoli Audio får du her i form av et bærbart musikkanlegg i stereo med en rekke brukervennlige finesser; samtidig er det tilpasset alle moderne løsninger for distribusjon av lyd. Lithium Ion batteriet sørger for at du kan ta det med over alt, også der det ikke er tilgang på strøm. Utførelsen er i en kvalitet som gir høy holdbarhet og pålitelighet.

“De samlede kvalitetene til Music System Three+, for ikke å snakke om den klare og fyldige lydkvaliteten, gjør dette til et av de beste bærbare anleggene vi har testet.” – Lyd og Bilde

Avspilling via Bluetooth betyr at det aller meste av musikk er tilgjengelig overalt. Enten du bruker smarttelefon, nettbrett eller bærbar datamaskin som kilde vil du kunne streame fra det uendelige musikkuniverset som leverandører som Wimp, Spotify, Google Music og iTunes har gjort tilgjengelig.

“…perfect for a modern household, thanks to a Bluetooth connection that makes it easy to stream tunes from your phone or tablet.” - Departure Magazine

Om du foretrekker radio, har du både DAB, DAB+ og FM innebygd i Music System Three. Alle stasjoner blir skannet i det øyeblikket du skrur på anlegget. Betjeningen er intuitiv og lettvint. Og kontrollhjulet i børstet metall på toppen styrer funksjoner som av/på, lydstyrke og forsinket slukking. På fronten finner du sekundære kontroller for valg av lydkilde, automatisk søking, og en dobbel vekkefunksjon.

Den velkjente Tivoli Audio lyden besørges av to høyttalerelementer i høy kvalitet som utnytter det solide kabinettet til å gi et bredt frekvensområde uten resonanser og mislyd. Et egenutviklet Wide Stage modus som gir en lyd større enn man forventer fra det kompakte ytre. De to åpningene på baksiden bidrar til en større lyd med å optimalt utnytte all energien i bassområdet.

Music System Three+ kommer med en uttrekkbar antenne, stereo hodetelefon uttak, stereo linjeinngang og et eget rom for det integrerte bærehåndtaket. Der finner du også plass til den medfølgende fjernkontrollen. Det innebygde oppladbare lithiumbatteriet gir deg opp til 20 timers avspilling, men trenger kun 3 timer på å lade seg fullt via den innbygde laderen.

“…it delivers rich, full audio, while offering excellent portability…” - Uncrate

Tivoli Audio har også sørget for at du langt på vei kan skreddersy produktet til din egen smak og behag. Frekvensgangen kan justeres via en equalizer og displayet kan justeres både når det gjelder kontrast og lysstyrke. Den doble alarmfunksjonen med innsovning sørger for behagelig søvn og oppvåkning når du måtte ønske. Utseendet kan du selv bestemme ved å velge et av de fire tilgjengelige kabinettene.

På hytta, i båten, på terrassen eller på trappa, ved grillen eller på tur – overalt kan du ta med Music System Three og nyte musikken i førsteklasses lydkvalitet!

"...perfect for rocking out on the go, the Music System Three also has features that make it the perfect homebody..." - The Wall Street Journal

Free Remote App
Vår nye gratis app som er tilgjengelig på iTunes og Android gir deg mulighet til å styre equalizer, kilde, volum og sørger for at informasjon om radiostasjon, artist og låt vises i displayet på Music System Three.