Albergo+ kr 2 499

Bluetooth streaming / DAB+ mottak / FM mottak / AUX-inngang / Alarmklokke / Fjernbetjening

Albergo+

Vi bruker de samme tre fulltonehøytalerne som finnes i vår kritikerroste Model One bordradio. Dette gir topp lydkvalitet fra en radio som opptar bemerkelsesverdig lite plass, i motsetning til mange av de klokkeradioene som finnes på markedet i dag.

Velg ett tilbehør

Albergo Stereo Speaker - Graphite
kr 999
Legg til
Albergo Stereo Speaker - White
kr 999
Legg til
Velg en farge
Velg ett kabinett
Totalt
Gratis frakt
For alle bestillinger over Kr. 999,-
2 til 5 dager leveringstid
Ved bestilling før kl 1300.
30 dagers prøvetid
Angrer? Send tilbake
2 års garanti
Risikofritt kjøp!

Om dette produktet

Tivoli Audios ALBERGO+ DAB/DAB+/DMB/FM bordradio er designet slik at alle kan bruke den uten å måtte be om hjelp. Betjeningen i front er enkel å bruke, og displayet vil guide deg når du bruker ulike funksjoner, som f.eks. innstillingen av alarmen. I løpet av noen sekunder kan du stille inn radioen, sette alarmene, og aktivere innsovningsfunksjonen uten å måtte bruke manualen. Å bruke bluetooth er like enkelt, etter å ha trykket på en enkelt knapp, kan du koble til smarttelefonen, nettbrettet eller en annen enhet med Bluetooth, og begynne den trådløse streamingen av din favorittmusikk til ALBERGO+. Alle disse funksjoner er også tilgjengelig på den medfølgende fjernkontrollen, selv om den ikke er nødvendig å ha for å kunne bruke ALBERGO+.

Vi bruker de samme tre fulltonehøytalerne som finnes i vår kritikerroste ModelOne bordradio. Dette gir topp lydkvalitet fra en radio som opptar bemerkelsesverdig lite plass, i motsetning til mange av de klokkeradioene som finnes på markedet i dag.

Albergo+ har den perfekte finishen til et hotell eller gjesterom. Når du stiller krav om enkelhet vil Albergo+ være den perfekte match.Selv om våre fargealternativer vil blande seg elegant i alle rom, har vi trekabinetter tilgjengelig i flere utførelser. En matchende stereohøyttaler er også tilgjengelig og vil forvandle ALBERGO+ til et kompakt stereo sound system.